AUTUMN WANTIES

Jag vet att man skall njuta av sommaren men när det kommer till mode så finns det inget bättre än hösten och vintern. Jag tycker det är lättare att visa sin personliga stil då, mixa och matcha och lager på lager är precis vad jag älskar. 
1. SKINNJACKA - En skinjacka tycker jag alla skall ha i sin garderob. Den funkar till allt och gör vilket basoutfit hur snygg som helst. Funkar lika bra till vardags som till fest, i höst som i vinter, år efter år. Detta året skall jag investera i en lite dyrare jacka eftersom jag använder skinnjackor nästan varje dag, när vädret tillåret, under höst och vinterhalvåret. Denna kommer ifrån Zara och är helt perfekt!
 
2. BASPLAGG - mina små älsklingar, detta kan man absolut inte få för mycket av. Funkar året om och jag tycker att märket American Vintage har bland dem bästa baströjorna som finns. Bra kvalite och dem faller och sitter åt precis på rätt ställen. Kostar mellan 300-500 kr beroende på modell, lite dyrare med abslut värt det! 
 
3. Jeans Jeans Jeans - , dem som känner mig vet att jag inte skulle kunna leva utan detta plagg. Har hur många som helst i olika färger och former men vill bara ha fler och fler. Jag trivs inte jättemycket i kjol/klänningar så även nu på sommaren trotsar jag vädret och slänger på mig ett par jeans så fort jag får chansen. En ganska så ny favorit är bootcut modellen och lite mer boyfriend likande byxor. Tillsammans med Converse eller Primeboots, skinjacka och en snygg halsduk har du den perfekta höstcombon!
 
4. SPARKLE - Jag som nästan alltid klär mig i svart, brunt och väldigt jordnära färger behöver lite glitter och glamour i min garderob. Något jag tycker är väldigt lätt och snyggt är att slänga på sig ett par lite annorlunda skor som livar upp i höstmörkret. Dessa från Ugg Australia är supersnygga och passar till det mesta skulle jag säga. Tips Tips Tips om man vill ha en snygg detalj!
 
5. Vinterjackan - Något som jag egentligen hatar! Tycker inte alls om att gömma mig bakom en stor jacka och har egentligen inte brytt mig så mycket om vad jag har för jacka förrut, men nu känner jag att det behövs en liten uppdatering på den fronten och denna från Parajumper är helt perfekt för mig! Passar med mina andra plagg och den är framförallt snygg, inte bara en vanlig tjock jacka. Skall absolut kika in denna när den kommer i butik!
 
6. UGG - är något jag har börjat tycka om nu faktiskt, har inte riktigt känt att det är dem bästa vinterskorna när det är slaskigt ute men till hösten är dem hur bra som helst och dem är bra att byta mot Primebootsen ibland! Jag skulle vilja ha ett par låga i mörkbrunt eller svart, tycker det är snyggaste och lättaste att matcha. En nyfunnen höstkärlek!
 
7. Halsduk - också något jag inte kan leva utan under höst och vinterhalvåret. Har många olika och skulle utan problem kunna köpa 100 till och ändå inte få nog. Dem kan jämföras lite med dem glittriga skorna ovan, livar upp en tråkig outfit och håller dig varm!! 
 
8-9. Primeboots, dessa älskade Primeboots som har varit en trend här på Västkusten i flera år nu. Det är något som aldrig går ur tiden och funkar året om. Dem är aningen dyra men tro mig, helt klart värt det. Jag köpte mina första för snart 3 år sedan och idag är dem snyggt slitna och fortfarande ett par favoriter! Höga, korta, mellan,svarta, bruna, beiga, rosa, gröna ja det finns ett par att välja mellan! 

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Vilken fin blogg du har :)

Svar: Tack så mycket! :D
Emelie Bengtsson

2013-07-30 @ 11:17:33
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: louise

Har precis startat upp "Dagens blogg" skulle vara kul om du ville vara med, det är super enkelt att delta. Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget. :)

Sorry om du inte tycker om sådana här kommentarer, ha en bra dag!! :)

Direktlänk:
http://www.nattstad.se/louisemellqvist?id=9387410

Svar: Okej tack! :D
Emelie Bengtsson

2013-07-30 @ 11:26:23
URL: http://nattstad.se/louisemellqvist
Postat av: ♫♪ sandra

gott!

2013-07-30 @ 13:02:33
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: ♫♪ sandra

snyggt menar jag haha!

2013-07-30 @ 13:02:46
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Linda

snyggt, tack så ,mkt :)

2013-07-30 @ 13:22:40
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Mickis

Fin blogg!

Allt bra? :)

2013-07-30 @ 13:50:18
URL: http://tmickis.blogg.se
Postat av: linda

Åh vad fina saker :D

2013-07-30 @ 14:05:09
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Postat av: benedit ♥

snyggt! :)
sv; åh tack så mycket! :)

2013-07-30 @ 14:07:32
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: elinn

tack detsamma! :)
allt bra?

2013-07-30 @ 14:20:59
URL: http://nattstad.se/elinnjl
Postat av: Jenny Karlsson

svar: men åh tack sötnos kan inte annat än säga detsamma :D

2013-07-30 @ 18:23:48
URL: http://www.nattstad.se/jennykarlsson
Postat av: Alicia Nygren

Härliga tips!
Besök gärna min blogg :)

2013-07-30 @ 21:12:41
URL: http://alicianygren.devote.se
Postat av: Clara

hej vet du vart är bootcut jeansen är ifrån?

2014-01-20 @ 17:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0