HOME SWEET HOME

Haft en helt otroligt mysig och rolig helg med tjejerna i Lysekil! Vi hann även med middag och utgång i Smögen och en dagsutflykt till Fiskebäckskil! En helgfull av skratt var precis vad vi alla behövde innan jobbet drar igång imorgon. Nu är jag hemma igen, galet trött och många minnen rikare.
Tack mina fina vänner för denna helgen! 
 
Idag passade vi som sagt på att åka ut till Fiskebäckskil, gick omkring bland idyllerna och åt världens godaste fisksoppa till lunch!
 
 

SMÖGEN

Nu har vi precis vaknat och skall strax fixa lite frukost. Igår åkte vi till Smögen, åt en mysig middag på Hamnen 4 och gick sedan ut! Hade en riktigt rolig kväll och idag skall vi passa på att njuta och imorgon åker vi mot Götet igen!


ROADTRIP

Sitter i bilen Påväg till Lysekil, lyssnar på musik från 90-talet och njuter av bästa sällskapet!


BÄSTKUSTEN

Är Påväg till hem till Emma just nu, imorgon åker vi och tre härliga tjejer till Lysekil där vi skall spendera helgen! Vi har alltid lika kul där så tror denna helgen kommer bli hur bra som helst! På söndag är vi hemma igen och då kommer en riktig uppdatering med fina bilder vill jag lova! Tills dess blir det mobilbloggar och mycket uppdatering på instagram, Emeliebengtzon heter jag där!


Måste även passa på att tipsa er om Aleovera drycken, fullkomligt älskar den! Om ni inte har testat den så gör det, hur god som helst.

https://cdn3.cdnme.se/4180473/7-3/pic_51cc2e51ddf2b3087f21c71a.jpg" class="image">


ZARA LOVIES

Favoriter just nu helt klart, båda är fyndade på Zaras rea!
 

KVÄLLSGÖRA

 
Lyckas på ett eller annat sätt att röra till det i min gaderob så jag tänkte städa och göra den fin nu ikväll! Nu på eftermiddagen var jag i stan så jag passade på att kika lite i affärer, fick med mig några gobitar hem som kommer upp ikväll eller imorgon! 
 
 

MIN DAG

Mötte upp Matilda vid 3 då vi satte oss på Le Pain Francais och tog en sen lunch. Pratade massor och hade lika trevlig som alltid! Sedan kikade vi lite i butiker innan jag åkte hemåt. Kvällen har jag spenderat framför tumblr, jag är sjukligt fast! Nu: dags för sängen.


BASIC TEE

Bytte en tröja jag fick av min sissy mot denna basic tröjan, den är lite mer v-ringad än en vanlig t-shirt brukar vara så jag gillar den verkligen! Hittade den på Gina Tricots rea, 69 spänn - ett kap!
 
 
 

ZARA.COM

Har ett tag nu letat efter ett par perfekta sandaler och idag hittade jag dessa från Zara, skall kika in dem nästa gång jag tar mig ner till stan! 
 

3 WEEKS

Har varit hemma i Sverige i nästan 3 veckor nu, tiden har gått så fort och det känns fortfarande som om jag kom hem igår! Laddade in alla mina bilder från mobilen idag och där fanns ett antal från mina underbara månader i Usa! Tänkte fixa lite inlägg med min shopping om ni vill se, nu när allt är uppackat och upphängt! 
 

WANTIES

Vill ha precis allt, ja allt!

OBSESSED

Ligger och lyssnar på Trains album Save Me, San Francisco. Mysigt och hur bra som helst, min obsession just nu. Funderar lite över framtiden och kikar runt på alla tusen tumblrs jag inte kan leva utan, försöker bli något klokare på vad jag vill med mitt liv, kanske det svåraste som finns att komma på. 
 
 
 

WHERE´S THE SUN?

Hade hoppats på att solen skulle titta fram idag men icke som nicke! Har precis ätit en frukost bestånende av Jordgubbar & ägg, mums. Nu tänkte jag läsa den nya Elle tidningen jag köpte hem igår och kanske påbörja mitt lilla syprojekt. 
 
Hoppas ni alla hade en bra midsommar! Min var helt perfekt, god mat, mina närmaste vänner, glädge och massvis med skratt!  
 
 

GOD MORGON

Sitter just nu hos Frisören och väntar på min tur, skall klippa och färga lite! Idag har jag på mig jeans från American Eagle och tröja från Odd Molly!


MITT FINA GÖTEBORG

Idag har varit en sån dag som jag flera gånger har kommit på mig tänka, jag älskar Göteborg! Jag mötte upp Lukas vid 2 och då promenerade vi runt, fikade och satte oss i parken och pratade. Vi mötte upp Jonathan och avslutade kvällen med lite vin på ett mysigt ställe vid Grönsakstorget, riktigt bra dag!


Q&A

åh så snyggt collage! :D jag undrar om du gjort din snygga design själv och om du hjälper andra med design till blogg.se?
Ja jag har gjort desginen till mig blogg själv, det tog sin lilla tid och jag kan säga att jag googlade precis ALLT! Jag är inte alls bra på det här med att designa bloggar utan använde mig av olika hemsidor för att få fram alla koder osv! Så tyvärr skulle det nog ta allt för lång tid om jag skulle hjälpa andra med designer! Men vad gjad jag blir att du gillar min design! :D
 
Vart har du köpt din väska?:) kraaaam
Min väska har jag köpt på Nordstroms i Usa. Men är helt säker på att du kan köpa den på typ NK, Tara eller Raglady här i Sverige! :)
 
 

COLOR FUSION

 

LONDON CRAVING

Älskade älskade London, det är en stad som jag absolut inte skulle kunna leva utan. Jag har varit där ett par gånger nu och i höst skall antagligen jag, mamma och min syster ta oss en liten tripp! Om ni inte varit i London så tycker jag absolut att ni skall åka dit, shoppingen, kulturen, gatorna, allt är så mysigt. Det bästa av allt är att det känns inte som om du är i värsta storstaden, man har en mysig känsla hela tiden och jag skulle kunna gå runt, shoppa och mysa i timmar ♥
 
Bild från London i februari!

SOMMAR FINT LACK

Att ha fina naglar är något jag tycker är viktigt, fixade mina lite sommarfina här om dagen! 
 
 
1. Började med två lager av "Second Nail" från Isadora, fungerar lite som ett skydd för din nagel och gör även att nagellacket som du har över håller bättre. Denna som jag använde är färgen Beige! 
 
2. Tog ett lager av Essie lacket "Limoscene" .
 
3. Tog på lacket 229 "Sparkling Silver" från Mavala på topparna och på hela ringfingret.
 
Här har ni resultatet!
 
 
 

SUNNY MONDAY

Spenderat förmiddagen med fina Caroline, vi har druckit kaffe i solen och gjort planer inför midsommar! Tror det kommer bli riktigt bra detta året, skall vara med alla mina favoriter och det är precis vad man vill en dag som den! Nu är jag Påväg hem, idag livar ett par röda byxor upp min annars svarta outfit? Färgglada byxor = ny favorit!


MARENAS

Sandalerna Marenas har blivit något av en ny favorit, många har dem här i Göteborg så det känns lite tråkigt. Men samtidigt är dem så fina och om jag fick välja skulle jag vilja ha dem i Silver! 
 

VÄRLDENS FINASTE VÄNNER

Igår hade jag middag för mina fina vänner och fick massor med fina presenter. Det är helt underbart att det finns människor som känner mig så väl,  vet exakt vad jag vill ha och vad jag uppskattar. Vi hade en riktigt trevlig kväll som avslutades med ugång, helt perfekt!
 
 

MAXI DRESS ♥

Fått en kärlek för långklänningar och långkjolar, till och med så att jag bestämt mig för att sy en själv! Såhär matchade jag min långkjol här om dagen. 
 
  
 

CLOSET CLOSET CLOSET

Städat & fixat inför min tjejmiddag imorgon. Eftersom jag fyllt 20 så kommer mina favoriter hit på middag, skall bli riktigt kul att träffa dem igen efter att vi alla har varit på olika ställen i världen de senaste året! Miljoner saker att prata om över en mysig middag!
 

BOYFRIEND

Garderobsfynd på högsta nivå. Jag matchar mina boyfriend med en grå t-shirt, lätt och snyggt!
 

KEEP IT SIMPLE

Jag är ett stot fan av basplagg, jag har samlat på mig en bra basgarderob och lägger gärna till ett snyggt halsband eller liknande för att liva upp det. Rotade i garderoben och hittade en par boyfriend jeans, helt klart en ny favort hos mig. Testade även den svarta kjol/shortsen på Zara här om dagen, kände mig inte helt bekväm men börjar ångra mig, den är ju så snygg!
 

NY PERSONLIGT, MITT LIV

Några av er kanske har följt min förra blogg, emeliesla.blogg.se och det är härligt att ni hittat hit! Jag bestämde mig för att göra en ny blogg då jag tyckte att min gamla var lite för mycket "LA inspirerad" med namnet och sådär. Här kommer jag att skriva ungefär samma saker som på den gamla bara att den är lite mer mig och mina intressen! 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0