MIN POLYVORE

Älskar att sätta ihop outfits och kollage, gör minst ett varje dag på min polyvore sida som jag inte publicerar här. Kika in och följ mig där för ännu med inspiration och styling tips!
 
HÄR är min polyvore♥
 

FALL AND WINTER TREND

En trend som jag gillar starkt är beanie trenden, tycker en mössa kan vara pricken över i:t på en annars ganska så tråkig outfit. Jag har själv en svart & en grå, vill kolla in den leopad mönstrade från H&M också, så söt!! 
 
Beanie for fall and Winter
 
 

AT WORK

Är på jobbet just nu och vi har så mycket fint inne i butiken! Hade en lite stressig morgon, försov mig lite och fick skynda mig för att komma iväg i tid. Men nu är jag iallfall här och jobbar fram tills klockan 4, sedan får vi se vad jag gör!
LOVE LOVE LOVE
 

FREDAGSKVÄLL

Sitter hemma i soffan och tittar på MTV, skall bara ta det lungt ikväll eftersom jag skall jobba imon! Tänkte kika igenom lite tumblrs och ta igen några blogpods som jag missat! Hoppas ni har en bra fredagskväll.
 

HEJSAN KOMPIS

 
 

DIN SKO

Din sko har gjort ett inlägg på sin blogg om mina skor jag gjorde, så kul!!
In och läs inlägget HÄR!
 
 

AMERICAN VINTAGE

Fick en fråga vart T-shirten i mitt "Poncho kollage" kom ifrån, dem är från märket American Vintage. Jag har tipsat om dem förrut och gör det igen. Finns att köpa på bla. D.O & Fiorucci.
 
The best t-shirts there is!
 
The best t-shirts there is! by emeliebengtszon featuring pink tops

TGIF

Fredag igen, veckorna går helt galet fort. Just nu sitter jag och äter frukost, skall strax göra mig iordning och sedan åka in till Stan, fixa lite grejer och sedan kanske möta upp en vän för en sen lunch! Det blir en lugn kväll idag eftersom jag skal jobba imorgon. Skall bänka mig framför tv:n med massor med godis, mums! 
 
 

HOW TO MATCH

 
HOW TO MATCH MY NEW PONCHO
 
 

LOOK OF THE DAY

 
Jacka - Rock´n Blue // Linne - Zara // Byxor - Gina Tricot

IDAG IDAG IDAG

Sitter just nu och äter middag, det ösregnar ute och det känns rätt mysigt faktiskt! Nu skall jag strax sätta på idol som jag missade igår och sedan visa er dagen outfit tänkte jag.
Hoppas ni har haft en bra dag!
 

WINTER COLLAGE

 
WINTER JACKET
 
 
Precis såhär vill jag gå klädd i vinter, så fint!

NEW IN

 
Ny mysig poncho från Odd Molly

KAFFE PAUS

Efter att ha städat och fixat hela dagen så fick jag ut på en timmas PW! Nu är jag hemma igen med en kopp kaffe och tänkte kika lite på PLL och sedan hoppa in i duschen! Hoppas ni har en bra tisdag ❤


TODAYS SIMPLE LOOK

 
Jacka - Nolita // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Zara // Väska - MBMJ // Skor - Primeboots

TREND: HAREM PANTS JEANS

 
TREND: Harmen pants jeans
 
TREND: Harmen pants jeans by emeliebengtszon featuring alligator shoes

DAY OFF

Är som sagt ledig idag och jag tänkte passa på att städa mitt rum och min garderob. På något konstigt sätt lyckats det alltid bli stökigt varje gång jag skall klä på mig...Kanske inte är så konstigt när jag alltid byter tröja 10 gånger, byxor 3 och skor 2. Idag är en välbehövlig städdag!
 
 
 

WINTER SET

Hittade en vinterjacka från Iq Berlin som jag verkligen gillar, hoppas att den kommer finnas i butik snart så jag kan kika på den lite närmare! Det är päls i luvan och sedan inuti jackan också, mysigt och varmt!!
 
Winter set
 
Winter set by emeliebengtszon featuring long sleeve shirts

TIRED FASHION FREAK

Trött som bara den är jag efter jobbet idag men jag älskar att vara tillbaka! Fått med mig 3 fina plagg hem som jag visar er imorgon. Nu skall jag sätta på Idol som jag just missade och sedan bara mysa. Imorgon är jag ledig men jobbar igen på onsdag. Hoppas ni har haft en bra dag ♥
 
 

FARLIGT ATT JOBBA I BUTIK ❤


UR MIN GARDEROB

Köpte denna inne på Forever21 i San Diego, Ca 100 spänn skulle jag tro! Dock har jag aldrig använt den, tycker den är lite svår men såå fin! 
 

KÄNN DIG SNYGG

Något som jag tycker alla borde ha i sin garderob är ett par jeans man känner sig riktigt snygg i, oavsett om det är tighta, loosfit, raka, smala, boyfriend, ja vad det nu kan vara så är det mitt bästa knep. Jeans går aldrig ur modet och är världens bästa plagg om du frågar mig. Har ni inte ett par som ni känner er snygga i så KÖP DET!! Jag köper nästan alla mina jeans på Gina Tricot och H&M. Deras brallor passar mig med ganska så korta ben perfekt! 
 
Jeans Maniac
 
 

MONDAY MORNING

God Morgon!
 
 
 
Just nu sitter jag och äter frukost, Keso med hallon & mandlar och knäckebröd till det! Skall strax åka iväg till jobbet, jobbar ända till klockan 7 ikväll men bloggisen rullar på ändå! Hoppas ni får en bra måndag i skolan, på jobbet, hemma, på semestern eller vart ni nu är!
KRAM E

Q&A USA

hej! åh vad underbart allt låter! det är så att jag själv har drömmen att åka och plugga i LA i fyra år men jag undrar bara hur du tänkte att finansiera dig under de fyra åren om du nu skulle stannat? för jag funderar på med hjälp av csn men på fyra år blir det ju otroligt mycket pengar :( tror du att det är värt alla pengar? jätte tacksam för svar! Kram.
 

Hej! Nästan alla som väljer att plugga utomlands och i Sverige också tar hjälp av Csn, och det gjorde även jag i Usa. Dock tipsar jag dig om att spara så mycket pengar du kan innan, det kommer alltid till kostnader som man kanske inte räknat med. Det jag kom fram till var att det skulle i Usa ta mig 5 år att få en motsvarande Kandidatexamen och här i Sverige 3år, och inte kosta alls lika mycket pengar. Så jag kände att det räckte med min tid i Usa när det kom till pluggbiten. Jag tänker så att det finns alltid kvar, och jag skall ta mig dit på ett sätt eller ett annat senare i livet. Men jag är otroligt glad för den tiden jag var där och tycker absolut att du skall testa om det är din dröm! Man behöver ju inte vara där i 4 år man kan ta 1,2 eller 6 månader också! Om det är värt eller inte får man ju känna själv men för mig var det värt varje krona! :D
 
 

SUNDAY FUNDAY

Har precis ätit middag med familjen och just nu sitter jag och skrollar ner bland alla hundra tumblrs jag har sparat  i min läslista. Skall strax mysa lite framför tv:n och sedan försöka somna ganska tidigt, imorgon är det dags att jobba nämligen! Känns väldigt bra att vara tillbaka på jobbet igen, älskar när ett jobb är roligt!!
 

SHOES THIS FALL - TIPS

 
Shoe loveis
 
1. LDIR - Dessa skorna tycker jag är hur fina som helst, jag har själv ett par i mörkbrunt och jag älskar dem! Det funkar jättebra på våren, sommaren och hösten och är mer en bara ett par vanliga skor. Livar upp en basic outfit och dem ligger på ca 2000 kr!
 
2. MINNETONKAS - Jag har ett par svarta, en rad lägre än dem som är på bilden. Jag tycker dem är fina på andra men passar inte jättebra på mig, får se vad jag gör med dem! Men dem är iallafall ett super alternativ till Conversen nu på sommaren och även in på hösten. Det är mocka rätt igenom så dem är inte jättevarma. Kostar ca 1200kr! 
 
3. PRIMEBOOTS - Dessa älskade skor som varje kotte här i Göteborg har. Jag har två stycken, dem låga och mellanhöga, båda i mörkbrunt. Detta är dem absolut skönaste och mest värda skorna du kan köpa. Dem håller i flera år (köpte mina första för 3 år sedan) och är lika snygga om inte snyggare när dem är lite slitna tycker jag! Funkar på vinter, sommaren, hösten och våren, helt klart värt varje krona. Kostar från 3700 - ca 3500! 
 
4. VANS - Jag har alltid haft lite svårt för Vans på något sätt, men inte längre! Tycker dessa som är på bilden är sjukt snygga, lika så dem andra i leopard och även dem svart glittriga. Finns att köpa på Vans butiken i Arkaden (på andra våningen) och kostar ca 700 kr! 
 
5. GIENCHI - Väldigt fina sneekers som står väldigt högt upp på min lista just nu. Dem finns i alla färger och mönster så här kan man verkligen våga lite. Du kan köpa dem på bla Tara och Raglady och dem ligger på ca 2500 om inte jag minns fel! 
 
6. CONVERSE - Svenskarnas favvo skor, det är nog inte många som inte gillar dessa och det med all rätt. Perfekta basic skon och funkar till precis ALLT. Finns i alla färger och former och kan bäras på sommaren, våren och en tid in på hösten! 

Q&A

Jag älskar verkligen din skinnjacka och jag har sökt runt efter den överallt på internet men hittar den inte. Jag skulle verkligen vara jättetacksam för svar om du ville berätta var du har köpt din skinnjacka och hur mycket den kostar. Tack i förhand!
 
Tack så jättemycket! Jag köpte den på Tara i Arkaden och den kostade 2000 kr. Den är från märket Rock´n Blue och jag är super nöjd med den! Så kolla på Tara, sedan vet jag att DO också säljer det märket! KRAM 
 

1 YEAR SO MANY MEMORIES

Hjälp, tänk att det var 1 år sedan jag tog studenten. Tiden går så fort och jag vill bara att den skall stanna, önskar man kunde pausa, playa, spola fram och tillbaka som man vill. Många har lite panik över vad man skall göra första året efter gymnasiet, och frågan om vad ens plan är får man cirka tusen gånger. Jag tog studenten i tron om att jag skulle plugga i LA i 4 år, så blev det inte. Istället har jag hunnit med så mycket mer och jag kunde inte önska om ett bättre första år off. Jag har:
 
- Bott i LA
- I San Diego
- Upptäckt nya platser
- Levt College liv
- Varit i London med Lisa
- Shoppat på tok för mycket
- Träffat nya människor & fått vänner för livet
- Spenderat otroliga stunder med mina bästa vänner
-Suttit i bilen bredvid Alison i PLL (ja vi dog)
- Blivit näst intill flytande i Engelska
- Kommit på vad jag vill göra här i livet
 
 
Mer redo än någonsin för nya utmaningar, framgångar och även lite motgångar. Bring it on

OUTFIT

Bootcut - H&M, t-shirt - American Vintage, Tröja - River Island , Converse och Väska - Mulberry


TIPS TIPS TIPS

Ville passa på att tipsa er om denna Primer från BareMinerals, den är hur bra som helst och sminket sitter verkligen på plats hela dagen. Finns att köpa på bla Åhlens och Kicks!
 

HOW TO MATCH

Match Belstaff Jacket
 
Match Belstaff Jacket by emeliebengtszon featuring blue star jeans
 

SOVMORGON OCH PW

Godmorgon! 
 
Sov ut ordentligt idag, vaknade nu och tänka sticka up på en PW innan jag gör en riktig brakfrulle. Älskar att det är lördag, inga tider att passa och jag kan äta frukost hur sent jag vill, wiie. Dock sitter jag och dricker lite kaffe nu innan, annars hade jag nog somnat på vägen.
 
Planer för dagen är lika med noll, har ingenaing om vad jag skall göra idag eller ikväll, ganska skönt faktiskt. Nästa vecka står det jobb på schemat och det skall bli riktigt kul! Hoppas ni har och får en bra fredag! 
 
 
Dessa snörar jag på mig nu, mina fina Nike Free Run som jag fyndade i USA för 480kr, KAP!

THE STATES IS MORE THAN PERFECT

Usa är verkligen mitt favoritland av de länder jag besökt. Bra Shopping, trevliga människor, otroligt vackert och det finns tusen saker att göra. Jag har varit i NYC, LA och San Diego och just nu är jag otroligt sugen på att åka till Nyc till våren och shoppa! Älskar verkligen New York, storstadskänslan, maten, Central Park och allt runt omkring, japp helt underbart.
 
Av LA och San Diego så är SD min favorit, nära till stränder, shopping och god mat. Är ni i södra Kalifornien måste ni äta mexican food, det är så otroligt gott! 
 
 

6 OUTFITS FOR FALL

 
6 outfits som är perfekt nu till hösten, vad tycker ni? :)

DAGENS

 
 

YEP ITS FALL LOVIES

School chic
 
School chic by emeliebengtszon featuring straight leg jeans
 

MORNING SUNSHINE

Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag och dricker Kaffe och tittar på nya avsnittet av PLL (igen)! Idag kommer min syster hit och finaste lilla Leah, skall bli mysigt! Kram på er ❤


LOTS OF LOVE

Har varit med mina fina och duktiga tjejer som till helgen flyttar ner till Karlmar och Lund för att plugga! Vi åt en riktigt mysig frukost och sedan spenderade vi största delen av dagen på Ikea där allt möjligt skulle inhandlas!
 
Det har hänt ganska så mycket roligt dem senaste 24h. DinSko hörde av sig till mig och ville skriva om mina skor som jag har gjort, tycker det är jättekul och blev hur glad som helst! Sedan skall jag även börja jobba lite på Odd Molly igen som jag jobbade på innan jag var i Staterna, känns som om livet går ganska bra just nu. 
 
 
 

ANINE BING

Har sagt det förrut men säger det igen, Anine Bing och hennes designs är helt fantastiska. Idag när jag var i stan fick jag chansen att känna och klämma lite på dessa underbara plagg och jag på riktgit vill ha ALLT! Kvaliten är helt otrolig, detaljerna och skärningarna är exakt där dem skall vara. Skinnbrallorna skall vi inte ens tala om, hjälp vad fina dem är!
 
TUMMARNA UPP FÖR FRÖKEN BING!  
 
 
 
Ni hittar Anines Blogg HÄR och kan shoppa i hennes Webshop HÄR

WELCOME HOME

Äntligen har jag fått köpa en riktigt skinnjacka, köpte en från RockNBlue och är supernöjd! Jag tycker det är väldigt värt att lägga lite mer pengar så man får en riktig jacka som man kan ha länge. En riktig höstfavorit!
 
 

FALL TRENDS 2013

Tänkte testa ett nytt sätt att presentera lite trender för er, här kommer fall trends 2013!
 

GINA TRICOT FALL 2013

 
Hur glad blir man inte när man ser budgetkedjorna göra såhär bra kollektioner. Gina Tricots höstkollektion är helt underbar, massor med oversized tröjor, polo, stickat, boyfriend jeans, skinbrallor, smycken och accesoarer.
Så sjukt snyggt, stilrent och helt perfekt. Bra jobbat Gina Tricot!!
 

GÖR DINA EGNA

För ett tag sedan gjorde jag mina egna Miu Miu inspirerade skor, det var inte alls svårt och framförallt väldigt roligt!
 
 
1. Jag köpte ett par vita vanliga skor från Din sko, 99 kr fick jag betala för dem! Jag tog bort snörerna, målade lite i taget med ett textillim och sedan hällde över glitter. Som ni ser så sparade jag den främre delen av skon helt vit, varför får ni se nedan. 
 
 
2. Målade den främre delen av skon med en silvrig textilfärg. Jag valde att inte behålla ytan vit då jag senare satte dit strass och ville att allt skulle smälta in med glittret. 
 
 
3. Satte fast strasser med hjälp av textillimet som jag använde för att glittra skorna. Jag valde att köra på lite olika former och färger, små och stora stenar! Detta var lite pilligt och tog sin lilla tid, men det var det värt! Några timmar senare var dem färdiga, blev hur nöjd och glad som helst!
 
Slutresultat:
 
 
 

INSPIRATIONAL SUNDAY

See more on my tumblr, enjoy lovebugs ♥
 
 

RABENS SALONER

 Har länge kikat på denna mössan som ni ser i kollaget, dem kommer från Rabens Saloner och är perfekt nu till hösten tycker jag. Har fått någon liten crush på mössor, tycker det är liten som pricken över i:t! 
Outfit
 
Outfit by emeliebengtszon featuring an oversized shirt

FAVE

Vaknade upp  till världens skyfall, hjälp vad det regnar idag. Perfekt dag att sitta inne och kika PLL på utan undanflykter! Egenligen ville jag åka till stan och köpa en skinnjacka jag har kikat in väldigt länge nu, men det får vänta! 
 
Fixade till världens godaste frukost nyss, yum!

THIS IS HOW I WANNA DRESS THIS FALL

 
Detta är stilen jag vill köra på i höst, älskar byxorna från One Teaspoon!

BEST WAY TO CLEAR YOURE HEAD

Har tusen tankar i huvudet och skall ge mig ut på världens längsta PW tänkte jag. Har inte använt mina Nike Free RUN särskilt mycket men nu är det dags!

Kram E


SATURDAY MORNING

 
Lördag, frukost, ledighet, mums

FALL FASHION

Fall trend - Bootcut jeans
 
Fall trend - Bootcut jeans by emeliebengtszon featuring missoni
 
Tryck HÄR för att komma till min polyvore sida 

HUNKYDORY FALL LOOKBOOK

Kikade in på Hunkydorys hemsida och fick syn på deras helt underbara lookbook, skulle vilja ha varje litet plagg i min garderob. Massa cred till Hunkydory, I absolutly love this ♥
 

FRULLE FREDAG❤

Fredag och en riktig brakfrukost. Turkisk lättyogurt med Linfrön, kokos, hallon och Mandlar. Plus en kopp kaffe på det, mums. Happy friday lovies!


BACK BACK TO REALITY

Några av er börjar kanske skolan om några dagar, och jag tyckte iallafall ALLTID att det var svårt att bestämma mig för vad jag ville ha på mig första dagen. Men ändå blev det alltid en enkel, typsik Emelie outfit. Ganska så precis som ni ser på kollaget här nedan!  
Back to School
 
Back to School by emeliebengtszon featuring v neck tops

ANIMAL INSPIRED

Skall strax åka hem till Lisa för lite middag och tjejsnack! Fyndade ett nytt mobilskal i veckan, kul med lite förändring på min lilla älskling. 
 

LIVE IT UP

Med kaffet i hand börjar jag även denna dag med lite inspiration. Det första jag gör på morgonen en ledig dag är att sätta på kaffe och bänka mig framför Tumblr i några timmar. Tänk vad denna lilla sida kan göra en så beroende. Ikväll skall jag antagligen träffa Lisa, vi skall laga mat och ha en rejäl pratstund. När man inte ses så ofta är det så otroligt mysigt och behövligt ibland! Skall även svänga förbi jobbet en snabbis idag också. Hoppas ni får en bra torsdag, snart är det helg igen!
 
 

KVÄLLSMYS

Lyssnar på Michaela & Dashas podcast och dricker lite kvällskaffe. Har precis tittat på senaste avsnittet av PLL också, det är såå spännande nu! Hoppas ni alla har en mysig onsdagskväll ❤


DRÖMMEN

Ni som känner mig vet hur länge jag drömt om att få äga en Balenciaga. Tycker det är den perfekta väskan, perfekt storlek, perfekt modell, passar till allt, ja finns det något som inte är helt jävla underbat? NOPE! Nu skall jag spara spara spara och så drömmen går i uppfyllelse, jajamän 
 
Balenciaga
 
Balenciaga by emeliebengtszon featuring black handbags

ANTHROPOLOGIE LOOKBOOK 2013

En affär jag besökte några gånger i staterna var Anthropologie, fick syn på deras lookbook och tyckte dem var helt otroligt fin, ta en titt ♥
 
 

OM MIN TID I LOS ANGELES

Skulle du kunna berätta mer om ditt LA? Från start till slut liksom.
 
Absolut! i juli förra året (2012) flyttade jag till Los Angeles. Jag hade kommit in på Santa Monica College, skulle plugga Fashion Merchandising och var lyckligare än någonsin. Detta var något jag länge velat göra och tyckte det var helt sjukt att jag faktiskt var där. Jag bodde tillsammans med två andra tjejer i en lägenhet på Top floor (12 våningen) i West Hollywood. Jag hade lämnat allt som trygget heter och flyttat tvärs över hela världen och jag kan säga nu att det var det mest otroliga, jobbiga, lärorika och roligaste jag gjort i hela mitt liv. Allt började väldigt bra för mig, jag hade goa roomisar, älskade skolan, fick bra betyg och trivdes som fisken i vattnet.
 
 
Ju längre tiden gick ju mer märkte jag att LA inte riktigt var staden för mig. Vilket jag tyckte kändes väldigt jobbigt och tråkigt då jag älskade skolan och hade fått väldigt härliga vänner. Jag försökte ignorera det men jag var konstant ledsen på något konstigt sätt samtidigt som jag inte vill lämna det största äventyret i mitt liv. Jag kan ärligt säga att det tog ett tag innan jag faktiskt kunde säga till mig själv att det bästa för mig var att åka hem till lilla Sverige igen. 
 
Anledningen till detta var, vet jag nu, att LA är en ganska svår stad att få sig ett liv i. Det är otroligt stort och jag kände mig inte riktigt hemma. Det är svårt att förklara men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Dock älskar jag USA och det är där jag vill bo i framtiden. Jag gick iallafall på skolan en termin ungefär innan jag strax innan jul landade i Sverige igen. 
 
 
Det var med blandade känslor jag var tillbaka här i Göteborg, jag hade lärt mig så mycket, växt som person och fått en helt annan syn på min framtid. Jag var ledsen samtidigt som jag var otroligt stolt att jag faktiskt testat. Att jag hade flyttat till andra sidan jorden och accepterat att det faktiskt inte var i LA, drömmarnas stad, jag skulle bo i. Men jag kände mig inte färdig med USA (kanske man aldrig blir) så i mars satt jag på planet igen, men denna gången till älskade San Diego! 
 
 
Jag skulle semestra i fina Kalifornien med mina två bästa vänner, och ja det var precis lika bra som det låter. Jag trivdes så mycket bättre i San Diego än i LA och livet rullade på och jag har aldrig varit gladare. Vi shoppade, såg nya platser, var på äventyr vi aldrig glömmer, gick på College fester, fick nya vänner och allt som hör Usa till! 
Tre månader gick dock väldigt snabbt och vi ville allt annat än hem. Men jag kan säga att Usa är helt fantastiskt och om ni har chansen, ÅK DIT! Det finns så många platser att se och så mycket att göra. Shoppingen skall vi inte ens tala om...
 
Jag hoppas ni fick en liten bättre bild av min Usa tid och jag rekomenderar verkligen er att testa, att testa att åka dit och plugga om det är något ni länge velat göra! Det kan inte bli mer än fel och det är absolut inte hela världen! Jag kan säga att jag hade inte varit lika driven och säker på mig själv och min framtid om jag inte hade åkt. Jag fick testa på modeindustrin och nu är jag helt säker på att det är där jag skall arbeta. SMC är också en väldigt bra skola, tycker jag så jag rekomenderar den verkligen! 
 
Har ni några mer frågor är det bara att fråga!
 
Kram E

SOMMARSHORTS

Blev så glad när jag fyndade dessa shorts på Zaras rea för snart en månad sedan, kan säga att jag hann använda dem typ 2 gånger. På något konstigt sätt föredrar jag jeans även på sommaren, men nu ångrar jag lite att jag inte använde dem mer. Älskar dem egentligen.. 
 
 

BUDGETTIPS

Tänkte tips er om jeansen nedan, dem kommer från Gina Tricot och är supersnygga tycker jag! Dem blir dina för endas 499, KAP! 
  
Jeans fever
 
Jeans fever by emeliebengtszon featuring long sleeve sweaters

Q&A

Finns moncler att köpa i Sverige? Eller beställde du:)
 
Ja dem finns att köpa i Sverige, du hittar dem på bla NK! 
 
Hej! Gillar din blogg jättemycket! Bootcut-jeansen på kollaget vart kan man hitta dom? Kram!
 
Jeansen från kollaget från inlägget under kommer båda från J-brand! Om ni vill se vart allt kommer ifrån så klicka på den lilla länken som är under bilden, då kommer du direkt till min polyvore och där ser man vart allt kommer ifrån! :)
 
Vad heter din Tumblr?
http://bengtssonemelie.tumblr.com
 
 

DAGENS


MATCHA DIN BOOTCUT JEANS

Regner öser ner ute och jag kikade igenom min garderob, skall slänga på mig mina bootcut idag och njuta till tusen. Det är nog dem byxorna jag känner mig absolut snyggast i! Här har ni ett litet tips på hur man kan matcha dem! 
 
Fall chic
 
Fall chic by emeliebengtszon featuring a dark grey t shirt

SUNNY MONDAY

Solen skiner och jag skall strax äta lite frukost, duscha och sedan åka in till stan. Skall möta upp M och ha det lika trevligt och mysigt som alltid! Hoppas ni har en bra måndagsmorgon. Skall försöka fixa lite riktiga outfit bilder till er idag också!
 
 
 
 

FROM MY POLYVORE

Everyday chic
 
Everyday chic by emeliebengtszon featuring a knit jumper
 

UR MIN GARDEROB

I min garderob hittar ni denna pälsvästen från Tara, måste säga att jag tycker den är väldigt fin men jag använder den nästan aldrig. Har ganska så mycket saker som jag inte använder, kanske skall göra en Bloppis? vi får se!
 

VINTER TIPS

 
 
1. Parajumper                                2. Moncler                                 3.Michael Kors 
 
Har har ni lite tips på Vinterjackor! Jag tycker det är svårt att hitta bra och snygga vinterjackor, jag känner mig bara väldigt stor och klumpig i dem men det är ju ett måste här hoss oss i Sverige. Dessa tre tycker jag iallafall är riktigt snygga, jag är dock lite trött på glansiga vinterjackor, jag har haft en Moncler, som den i mitten, i snart 3 år och alltid älskat den! Behöver dock en liten förändring men om ni vill ha en bra och snygg vinterjacka så kan jag rekomendera en från Moncler! 

KAFFEBUS & HEMFÄRD

Hade en jätte trevlig lördagskväll hos Emelie med ett stort gäng tjejer! Både Emelie och Julia fyller 20 så det vankades mat och drinktälingar, riktigt kul! Idag är det söndag (igen??), vad händer med veckorna? Och jag har inget planerat, tänkte passa på att fixa lite roliga inlägg till er, tips på vinterjackor, ur min garderob osv! Så stay tuned lovies ❤


ON THE RUN

God morgon!

Är just i skrivande stund påväg till en bröllopsvigsel, en tjej som jag jobbat med skall gifta sig och hon var gullig att bjuda oss till hennes vigsel! Skall bli super kul,älskar att gå på bröllop. Ikväll vankas det ännu mer festligheter, då är det dags att fira Emelie och Julia som båda fyller 20!

Här ser ni vad jag har på mig: Tröja - River Island, klänning - Garderobsfynd! Eftersom vi bara skall vara med på vigseln så kände jag inte att jag behövde klä upp mig massor, utan bara vara lite vardagsfin!


INSPIRATION 2,0

 
Följ min Tumblr HÄR 

LIVA UPP DIN OUTFIT

Tänk vad en liten färgklick kan liva upp en outfit, dessa skorna från Gienchi är helt perfekta! Såg dem i stan igår också och dem är verkligen superfina även i verkligheten.
Dem silvriga är min favorti! Vilken är eran?

 

TBT LOS ANGELES

 
En liten tillbakablick i arkivet resulterade i detta bildinlägg från en härlig beach day i Malibu! 

AUTUMN RAINY COLD DAYS

 

FREDAGSLATTEN

Sitter i vanlig ordning med min latte i handen, idag är det fredag och jag skall sitta barnvakt åt min lilla älskade systerdotter! Men först skall jag hinna iväg till jobbet en stund innan och även hinna käka en god lunch! Hoppas ni har en bra fredagsmorgon! 
 
 
Smoothie gjort på kvarg, kokos och hallon! 

NYA ÄVENTYR...ELLER?

Det är svårt att veta vad man vill, det är svårt att veta vart man skall och det är svårt att veta om man gör rätt eller fel. Det finns så många vägar att gå och tusen hinder på vägen men det viktiga är att man vet vart man vill sluta. Jag vet att det är några av er som kanske just tagit studenten, för några kanske det var ett år sedan, för några av er är det ett eller kanske två år kvar. Att veta vad man skall göra i detta stadie i livet är allt annat än lätt om ni frågar mig. Jag skulle säga att jag är i något av en mellanålder, gammal nog att vara vuxen, gammal nog att ta egna beslut, men är jag gammal nog att fatta besluten som kan komma att förrändra mitt liv? 
 
Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill hinna med men hur skall jag egentligen göra för att komma dit när det aldrig blir som jag vill eller planerat är svårt, det är så jag känner just nu. Är lite vilsen i mina val och nu är det dags att börja omverdera min plan som jag trodde var helt perfekt. 
 
Min bästa vän sa till mig att allt händer för en anledning, att när en dörr stängs öppnas en annan. Jag har försökt att tänka lite extra på detta när jag minst en gång varje dag får lite panik och känner mig redo att sätta händerna i ett projekt som ännu inte finns. Jag kan säga att jag minst en gång varje dag kommer på en ny sak jag skulle vilja göra, min hjärna går på helvarv och jag är livrädd för att missa något. 
 
Det senaste året har varit ett utav dem bästa men samtidigt det jobbigaste i mitt liv. Jag har fått vänner och minnen för livet som jag inte skulle byta mot något i hela världen. Men nu är det dags för nya äventyr, ett nytt kapitel i mitt liv skall börja och jag är livrädd. För första gången i mitt liv har jag INGENTING planerat. INGENTING, hur sjukt känns inte det? jo jätte. Jag hatar att inte veta vad som skall hända och om jag fick bestämma, skulle jag ha hela mitt liv på ett papper, på en lista till punkt och pricka. Det kanske låter tråkigt, men inte om du frågar mig. Tänk att få ha en önskelista, men allt du vill göra varje år och dag för dag få pricka av varje sak, en efter en. 
 
Men, jag har lovat mig själv att försöka acceptera detta, att inte veta är en bra sak, ja det är bra. Jag skall ta vara på alla chanser jag får och låta varje litet fönster som öppnas bli till en dörr. Släppa in nya människor och ta vara på allt som händer, tänk vad jag en dag kommer att uppskatta denna tiden i mitt liv. Då jag hade alla möjligheter i världen och gjorde det bästa av det. 
 
Detta pratade jag och M om idag, hon tyckte det var skönt att någon mer än hon kände såhär. Och jag tyckte det var skönt att någon mer än JAG kände såhär. Med detta inlägg vill jag inspirera er, ni som kanske känner likadant. Det är okej att inte ha en plan, det är okej att inte veta vad man vill, det är okej att vara spontan och ta allt lite som det kommer. Jag är bombsäker på att ni gjort och kommer att göra otroliga saker och vara med om helt sjukt underbara upplevelser och det finns ingen ide att stressa, det har jag lärt mig. 
Vare sig det rör sig om små, stora eller mellanstora beslut eller saker så kommer vad ni än väljer bli rätt, lita på er magkänsla tjejer, den ljuger oftast inte! Var inte rädda för att testa nya saker och utmana er själva lite, ta smarta beslut och lär er av era misstag. Allt kan inte bli rätt och allt blir absolut inte fel, ni är grymma hela bunten. Glöm inte det ♥
 
 
KRAM E 
 

STORSTÄDER? YES PLEASE

Är riktigt sugen på att göra lite småresor nu i höst och vår. Det finns så otroligt många städer jag skulle vilja åka till. Just nu vill jag tillbaka till NYC, var där för 3 år sedan och vill bara åka tillbaka! Sedan skulle städer som Rom, Riga, min favorit London och Berlin inte sitta fel. 
 
 

8/8-13

Vad gör ni denna regniga torsdag? Jag är påväg in till stan för att möta upp Matilda. Vi skall luncha och kika i affärer, jag hoppas på att hitta en ny snygg skinnjacka. Idag bjuder ju Sverige på regn och då kör jag på en mysig kofta och Primeboots! Dock klagar jag absolut inte då jag älskar att hösten är påväg ❤


HÖSTJACKOR

Skulle inte du kunna tipsa om lite höstjackor i olika stilar? Måste säga att din blogg är riktigt bra! :)
 
Här har ni lite olika höstjackor, dock är alla skinnjackor men i olika stilar. Jag tycker att en skinnjacka är den ultimata höstjackan, den funkar till allt och är otroligt snyggt! Så här har ni ett gäng olika, dem från Zara är lite billigare än dem från Muubaa. Hoppas ni hittar någon ni gillar! 
 
 
 
 

SEN GODMORGON

Sitter och dricker min dagliga latte och kikar runt på diverse bloggar och tumblrs. Att börja dagen med lite inspiration är nåot av de bästa jag vet. Ett litet tips till er alla är att varje morgon kika in på er favorit blogg, eller er favorit tumblr eller något som inspirerar er. Ha ett bra citat som bakgrund på mobilen så det kanske är det första och sista du ser innan du somnar. Det är så lite som behövs för att man skall hålla humöret uppe, jag tyder mig till inspiration! 
 

TISDAGS INSPIRATION

Titta och njut fina läsare ♥
 
Veckorna går så fort, jag vet inte vart all tid tar vägen. Igår sa jag hejdå till min bästavän i hela vida världen. Hon skall tillbaka till vårat underbara San Diego men denna gången utan oss. Lite tårar kom allt igår när ja kikade igenom vårt album från vår Usa tid. Men jag vet att hon kommer ha det hur bra som helst och jag är så glad att hon faktiskt åker iväg helt skälv. Massa kärlek till min bästis!!

BOYFRIENDS AND SOME SPARKLE

Idag är boyfriend jeansen på tillsammans med en vit tröja från American Vintage och mina skor som jag gjort själv! 
 
 
Sitter just nu på landet med mormor och morfar, mysigt att vara här igen! 

NEVERFULL

Jag har på något konstigt sätt inte tyckt om LV väskor förrut, har aldrig riktigt tyckt dem varit snygga fram tills NU! Denna LV Neverfull är perfekt snygg avslappnad väska. Passar lika bra till stranden som till fest som till vardags. Om jag hade en skulle jag bära den såhär:
 

SNEAK PEAK

Sitter på jobbet just nu och skall fixa lite små saker innan jag måste hem och följa med min fina mormor och morfar till vårt sommarställe. Jag har fixat lite inlägg som kommer upp under dagen så bloggen rullar på som vanligt såklart!

Kram E


My Closet!

Här får ni en liten inblick i min garderob - Enjoy ❤


FROM MY CLOSET

Hittade ett par byxor som jag köpte för VÄLDIGT längesedan, dem kommer jag absolut använda denna hösten. Tillsammans med mina Prime, en snygg t-shirt och skinnjacka blir det perfekt! 
 
 

AUTUMN WISHLIST

När hösten är på ingång finns det mycket nytt och snyggt att addera till din garderob, en snygg skinnjacka, ett par boots och snygga basplagg och du är redo för höstens lite kyligare vindar. 
 
Hoppas detta ger er lite inspiration!

TIPS TIPS TIPS

 
 
 Dagens tips till alla härliga tjejer där ute, något som jag tycker är väldigt värt att lägga pengar på är ett bra puder. Jag hatar att bli glansig i ansiktet men jag vill inte behöva lägga på hur mycket smink som helst utan håller det gärna ganska så natruligt till vardags. Därför skulle jag inte kunna leva utan denna lilla magiska skönhetsprodukten, BareMinerals - MINERAL VEIL
 
Man skulle kunna säga att det är som ett osynligt puder, du lägger på det efter att du tagit foundation eller likande och då håller man sig matt och fin hela dagen. Den har en svag ljusrosa färg och finns att köpa på Kicks eller på NK. 
 
- Ett litet måndagstips

BLOGGAR JAG LÄSER - DEL 1

Här kommer ett inlägg där jag listar lite bloggar jag läser, en salig blandning men här har ni min bloggläslista! Jag tänkte att jag antagligen gör två inlägg då det skulle bli allt för långt om jag gör allt i ett, hoppas ni gillar mina favvisar lika mycket som jag! 
 
http://petra.metromode.se
 
 
 

ABSOLUT!

Kan inte du tipsa om några bloggar du läser, i samma stuk som din! Älskar verkligen din blogg. Du inspirerar sååå mycket :)
 
Det är klart jag fixar detta, jag läser så otroligt många bloggar men jag skall välja ut dem jag gillar bäst och inlägget kommer upp imorgon förmiddag! KRAM E 
 
 
 

IN THE SPOTLIGHT - ANINE BING

Som dem flesta av er kanske vet så har Anine Bing på kort tid blivit ett stort namn inom design och modevärlden. Jag kan inget annat än att hänga med strömmen och säga att jag vill ha hennes grymma läderjackor, dem perfekta slappa t-shirtsen och den perfekta tjocktröjan. Kikar ofta in på hennes webshop som ni hittar HÄR och jag läser även hennes blogg som ni hittar HÄR!  
Ville bara tipsa er lite!
 
 

OBSESSED

Är helt inne i inredningsvärlden just nu, är mer än redo att flytta hemifrån och har suttit nu hela kvällen och letat inspiration. Men först behöver jag en lägehet, men drömma lite kan man alltid! 
 
 
 
 
 

OUT AND ABOUT

Istället för att bara sitta hemma denna fina söndag är jag på stan med min mamma och syster. Passar på att njuta av den sista tiden innan alla börjar jobba igen och det blir vardag. Hoppas alla har en fin söndag ❤


COFFIE TIME AS ALWAYS

 Sitter med en latte i handen även denna morgon, detta morgon kaffe är det bästa på hela dagen. Njuter verkligen av att äta frukost på morgonen och på något konstigt sätt tycker jag det är rätt skönt att käka frulle ensam. Jag kan sitta i timmar och läsa bloggar, uppdatera min tumblr, kika in på andras tumblrs och leta inspiration. Tänk vad lite morgon kaffe man göra en glad! 
 
In och ta en titt på min tumblr HÄR! 

JUST PRECIS NU

Sitter på balkongen med min bästa vän och njuter av den härliga utsikten. Diskuterar framtiden och har peptalk, precis vad vi behöver en dag som denna!

Igår började vi kvällen på Bar Himmel, hade det super trevligt och träffade ett gäng härliga människor. Idag är vi trötta men åh vad jag älskar sommarkvällar i älskade Göteborg.


MORNING

Vaknade just och har precis ätit frukost. Har hela morgonen suttit och kikat på lägenheter, vill verkligen flytta hemifrån nu och det finns så många fina lägenheter att kika på. Funderar även på att snöra på mig skorna och kila iväg in till stan och gymet. Ikväll vankas middag och lite festligheter med mina fina tjejer! Hoppas ni får en härlig fredag. Puss E 
 

KREATIVITET

Spenderar min torsdags kväll med mina goda vänner papper, penna och vattenfärger. 
Work in progress:
 
 

1 AUGUSTI

Då var det redan 1 Augusti, det är helt otroligt vad fort tiden går. Tyckte det var nyss jag kom hem till Sverige och hade inga som helst planer för sommaren. Nu är sommaren snart slut och nya planer inför hösten åker runt i mitt huvud. Hatar att egentligen inte veta hur allting blir men jag försöker att ta allt lite som det kommer!

Har iallafall just nu tagit en lång fika med min bästa Matilda, vi har känt varann i 10 år och vi peppar alltid varann till tusen. Vet inte vad jag skulle gjort utan den tjejen, guld värd!


ON THE RUN

Är påväg till Kungsbacka för att möta upp Matilda och äta lite lunch! Det var ett tag sedan vi sågs nu så det skall bli mysigt! Ni får en liten detaljbild från vad jag har på mig idag!


RSS 2.0