TIPS TIPS TIPS

 
Vill bara tipsa er om denna parfymen från Marc Jacobs, jag har haft denna parfymen i lite över 1 år och jag köper alltid samma när den är slut. Jag tycker att det är viktigt att hitta en doft som passar en själv, det finns tusen andra parfymer som luktar gott på andra med inte mig. Men Daisy från MJ är helt perfekt, har ni inte luktat på denna så gör det! Helt klart värt varje liten krona. 

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

1. Jag är väldigt kreativ, älskar att måla, sy och har nästan alltid olika saker eller små projekt jag håller på med. 
 
2. Har pluggat mode i LA.
 
3. Jag älskar storstäder, kan inte se mig själv bo på landet när jag blir äldre! 
 
4. Är beroende av tuggumi, även om jag tror jag är lite smått allergisk...
 
5. Jag absolut älskar New York, skulle kunna leva alla mina dagar i den staden. 
 
6. Har spenderat mestadels av det senaste året i USA. 
 
7. 90% av min garderob består av svarta kläder. 
 
8. Fått en ny kärlek för långkjolar, köper alla jag kommer över!
 
9. Jag har otroligt ljus röst, får ofta höra att jag låter yngre än vad jag är. Speciellt när jag pratar i telefon...
 
10. Mitt dröm jobb är att bli inköpare på Bloomingdales i NY. 
 
 

TODAY IS A GOOD DAY

Har spenderat min dag inne i stan med min bästa vän, vi började med att åka Segway i slottskogen! Det var hur roligt som helst och en perfekt aktivitet när man inte har så mycket att göra. Sedan promenerade vi runt i Haga, Linné, vi satt nere i hamnen och har verkligen haft det hur mysigt som helst. Ett plus i kanten är att vi glidit runt i träningskläder hela dagen och fått massor med härlig motion! 
 

HAREM BYXOR

Fick en fråga om vart mina harembyxor kommer ifrån, dem är köpta på H&M och kostade 149kr! 
 

AUTUMN WANTIES

Jag vet att man skall njuta av sommaren men när det kommer till mode så finns det inget bättre än hösten och vintern. Jag tycker det är lättare att visa sin personliga stil då, mixa och matcha och lager på lager är precis vad jag älskar. 
1. SKINNJACKA - En skinjacka tycker jag alla skall ha i sin garderob. Den funkar till allt och gör vilket basoutfit hur snygg som helst. Funkar lika bra till vardags som till fest, i höst som i vinter, år efter år. Detta året skall jag investera i en lite dyrare jacka eftersom jag använder skinnjackor nästan varje dag, när vädret tillåret, under höst och vinterhalvåret. Denna kommer ifrån Zara och är helt perfekt!
 
2. BASPLAGG - mina små älsklingar, detta kan man absolut inte få för mycket av. Funkar året om och jag tycker att märket American Vintage har bland dem bästa baströjorna som finns. Bra kvalite och dem faller och sitter åt precis på rätt ställen. Kostar mellan 300-500 kr beroende på modell, lite dyrare med abslut värt det! 
 
3. Jeans Jeans Jeans - , dem som känner mig vet att jag inte skulle kunna leva utan detta plagg. Har hur många som helst i olika färger och former men vill bara ha fler och fler. Jag trivs inte jättemycket i kjol/klänningar så även nu på sommaren trotsar jag vädret och slänger på mig ett par jeans så fort jag får chansen. En ganska så ny favorit är bootcut modellen och lite mer boyfriend likande byxor. Tillsammans med Converse eller Primeboots, skinjacka och en snygg halsduk har du den perfekta höstcombon!
 
4. SPARKLE - Jag som nästan alltid klär mig i svart, brunt och väldigt jordnära färger behöver lite glitter och glamour i min garderob. Något jag tycker är väldigt lätt och snyggt är att slänga på sig ett par lite annorlunda skor som livar upp i höstmörkret. Dessa från Ugg Australia är supersnygga och passar till det mesta skulle jag säga. Tips Tips Tips om man vill ha en snygg detalj!
 
5. Vinterjackan - Något som jag egentligen hatar! Tycker inte alls om att gömma mig bakom en stor jacka och har egentligen inte brytt mig så mycket om vad jag har för jacka förrut, men nu känner jag att det behövs en liten uppdatering på den fronten och denna från Parajumper är helt perfekt för mig! Passar med mina andra plagg och den är framförallt snygg, inte bara en vanlig tjock jacka. Skall absolut kika in denna när den kommer i butik!
 
6. UGG - är något jag har börjat tycka om nu faktiskt, har inte riktigt känt att det är dem bästa vinterskorna när det är slaskigt ute men till hösten är dem hur bra som helst och dem är bra att byta mot Primebootsen ibland! Jag skulle vilja ha ett par låga i mörkbrunt eller svart, tycker det är snyggaste och lättaste att matcha. En nyfunnen höstkärlek!
 
7. Halsduk - också något jag inte kan leva utan under höst och vinterhalvåret. Har många olika och skulle utan problem kunna köpa 100 till och ändå inte få nog. Dem kan jämföras lite med dem glittriga skorna ovan, livar upp en tråkig outfit och håller dig varm!! 
 
8-9. Primeboots, dessa älskade Primeboots som har varit en trend här på Västkusten i flera år nu. Det är något som aldrig går ur tiden och funkar året om. Dem är aningen dyra men tro mig, helt klart värt det. Jag köpte mina första för snart 3 år sedan och idag är dem snyggt slitna och fortfarande ett par favoriter! Höga, korta, mellan,svarta, bruna, beiga, rosa, gröna ja det finns ett par att välja mellan! 

FEELING ANIMALISTISK

 
Sommarens bästa köp, harembyxor i animal print. 

LEO ESPADRILLOS

Vad jag suktar efter just nu, ett par Espadrillos i leo mönster. Céline har gjort ett par helt perfekta men är på jakt efter ett par likande för en aning billigare peng. 
 

I SIMPLY LOVE THIS

Har sagt det förr och säger det igen, tumlr är något av det bästa jag vet. Här samlar jag all min inspiration och jag kan sitta i timmar och rebloga helt underbara bilder. Just idag längtar jag lite extra till hösten, jag älskar allt som heter svart, skin, chic och lager. Och det är precis vad jag kommer satsa på i höst, här har ni lite dags inspiration från min tumblr. 
 
 

RAINY SATURDAY

Första dagen på väldigt länge som jag vaknar av åska och regn, var faktiskt väldigt mysigt. Min syster och hennes familj är här och hälsar på oss denna helgen så jag passar på att mysa med min lilla systerdotter Leah! 
 
Ikväll skall jag antagligen möta upp tjejerna för lite drinkar och dans! 
 
 
kjol - Gina Tricot & blus - Odd Molly = Sommarens sköna 

TIPS TIPS TIPS

 
Måste bara tips er brunetter om detta Dryshampoo från Batiste, jag tycker det är hur bra som helst och jag köpte det på kicks för ca 200 kr! Jag har länge velat ha ett bra torrshampo men jag tycker inte att "vanliga torrshampon" som skall fungera för alla hår är bra. Eftersom jag har ganska så mörkt hår så blir det alltid lite grå färg just där jag tagit torrshampot som inte riktigt går bort. Men detta är anpassat för brunt hår och gör alltså din egna bruna färg intensivare och håret blir superbra! 

DONE AND DONE

Jobbat klart för denna sommaren, äntligen lite ledighet innan det är dags för nya äventyr och utmingar. Efter några veckor av ledsamhet är jag nu på banan igen och jag är mer taggad än någonsin på livet och hösten 2013. Även om mina planer går upp och ner, fram och tillbaka så vet jag att allt kommer bli bra. Såg även att jag fått lite nya läsare så tänkte skriva lite mer om mig senare! 
 
Sålänge bjuder jag på lite sommarmode! 
 
 

STREET STYLE

 
Streetstyle inspiration hämtas från Voge.com - titta och njut mina kära 

SVAR PÅ FRÅGA!

Vart kommer mitt zebra skin ifrån?
Jag beställde det på caseapp.se! Man kan välja vad man vill ha för motiv så man kan göra ett personlig eller vad som helst. Det tog ca 1 vecka innan jag fick hämta ut mitt på posten, super nöjd! 
 

STEVE MADDEN STUDS

Några har frågat vart min sneekers kommer ifrån, dem är från Steve Madden och jag köpte dem i Usa i maj! Tycker om dem hur mycket som helst och dem piffar upp vilken outfit som helst! 
 

GOD MORGON!

God Morgon! 
Skall strax kila iväg till jobbet, är trött som bara den idag så hoppas på att dagen går snabbt! Imorgon är sista jobbdagen för denna sommaren vilket känns väldigt skönt, behöver lite ledigt nu! Nej nu måste jag dricka upp min latte och åka så jag inte blir sen. Later!
 
 
 

KERATIN SMOOTH

Ville bara tipsa om detta värmeskydd från Tresemmé, jag har testat flera stycken och tycker detta är superbra! Håret blir mjukt och håller sig platt hela dagen, vilket är bra för oss som får lockigt och lite risigt hår när det är fuktigt ute. Luktar gott gör den också!
TIPS TIPS TIPS
 
 

ZARA NEWS WITH MY TWIST

Kikade in på Zaras hemsida och hittade massor med fina höstnyheter, jag älskar Zara och handlar jättemycket där men ändå har jag inte den typiska Zara stilen som är lite mer "ordentlig" och minimalistisk. Jag älskar att mixa denna stilen med min lite mer avslappnade stil. Så här nedan ser ni mina favoriter och vad jag skulle matcha dem med! 
 
Denna klänningen är helt perfekt nu till sommaren, matcha den med dessa snygga sandaler från Balenciaga så funkar den i alla lägen! 
+
 Den svarta byxdresen tillsammans med ett par primeboots, en snygg skinjacka och väska från Campomaggi är exakt hur jag vill gå klädd i höst. Skall haffa byxdressen så fort jag ser den i butik! 
 
Accesoarerna från bilden ovan funkar exakt lika bra med dessa perfekta boyfriend jeansen, slitet är en favorit hos mig! 
 
 
 
 
 
 

INSTA-EMELIE

Lite snapshots från min instagram, emeliebengtzon heter jag där!
 
 
 
 

VARMT VARMT VARMT

Har precis kommit hem från en väldigt varm dag på jobbet, skall strax hoppa in i duschen och sedan titta på det nya avsnittet av PLL! 
 
Tänkte att jag skulle dela med mig av ett plagg som har blivit en favorit i min garderob, bootcut jeans! Jag absolut älskar det och blev super glad när jag hittade dessa inne på H&M! Nu är jag ute efter ett par som är lite ljusare med slitningar på, passar perfekt till lite kallare sensommarkvällar! 
 
 
 

GÅRDAGENS TREVLIGHETER

Igår hade vi en riktig girlsnight, vi började hemma hos Linnea med lite vin och mys och sedan åkte vi in till stan och dansade hela natten lång. Har saknat mina tjejer, nu ses vi inte lika ofta eftersom alla jobbar och står i så det var riktigt kul att se dem igen! 
 
 
Jag körde på en helsvrt outfit med smycken, både byxkjol & linne är ifrån Zara!

HEALTHY LUNCH

Banan och kokos plättar tillsammans med lite rosa fluff, kan inte bli en bättre lördags lunch!
 
 

SMOOTHIE

 
Sitter på min soliga altan och njuter av denna goda smoothie som jag just slängde ihop, den består av:
 
1 Banan
1 dl Hallon
1 dl Blåbär 
1 dl mango yogurt
=
MUMS
 
 

MAKE IT POP

En blommig & orange färgklick från Zara piffar upp min annars svarta closet!
 
 

STOCKHOLM STREETSTYLE

Inspirerande och mitt i prick, By Stockholmstreetstyle
 
 
 

GOD MORGON

Skall strax kila iväg till jobbet även denna dag, jobbar som bara den nu på sommaren så jag skall kunna göra något roligt sen! Är helt sjukt sugen på att resa nu, det är något av det bästa jag vet. Just nu vill jag bara återigen åka tillbaka till USA, detta underbara land. Can´t get enough!!
 

INSPIRERANDE ONSDAG

  
 
 
 
 
 

ZEBRA MACBOOK

Zebra zebra zebra, jag absolut älskar det och kunde inte låta bli att beställa ett litet skydd till min mac. Jag tycker att dem lätt blir smutsiga och "talliga" så detta skyddet som är ett stor klistermärke är helt perfekt.
 
 

NEW IN

Dessa godningar fick följa med mig hem igår, perfekta sommarskorna!
 

GOD MORGON FREDAG

Då var det fredag igen och solen strålar in i mitt fönster. Jag har precis duschat och ätit en nyttig frukost så nu skall jag fixa lite lunch och sedan åka iväg till jobbet! 
 
DAGENS FRUKOSTTIPS:
 
Naturell yogurt med Renée Voltair Granola, nötter och vindruvor och en Superjuice på sidan - lätt och nyttigt!

RENEÉ VOLTAIRE

 
Två favoriter är tillbaka i mitt skafferi, Granola & perfekta snackaset Berry Boost från Reneé Voltaire, mumma!

DON´T FORGET

Glöm inte att kika in på min tumblr, klicka HÄR för att komma till den! Här uppdaterar jag med inspiration nästan dagligen, så in och kika med er! 
 

YOLLIBOX

Köpt min första Yollibox, har velat testa det hur länge som helst men tycker det har varit lite svårt att hitta! Men jag testade iallafall Passionsfrukt och den var hur god som helst!


GLITTER GLITTER

Här är en lite bättre bild på skorna, wiie!
 

MAKE THE MONDAY COUNT

Jag sticker ut på en runda, toppen när man behäver rensa tankarna!
 

WORK WORK WORK

Jobbar varje dag nu mån-fredag så jag är helt slut när jag kommer hem! Sitter just nu och lyssnar igenom massa podcasts, har lyssnat på Michaela & Dasha, Elin & Flora och just nu har jag Andreas Wijk i hörlurarna. Tycker absolut ni skall börja lyssna om ni inte redan gör det, något av det mysigaste som finns när man är lite trött! 
 
 
Märkte när jag städade här om dagen att min bikini samling bara växer och växer, kan inte få nog!

MIU MIU INSPIRERAT

Här har ni vad jag har pillat med hela dagen, jag har gjort om ett par helt vanliga vita skor till ett par Miu Miu liknande skor! Det vad hur roligt och helst och lite småpilligt men ett bra tålamod och några timmar senare så är jag nöjd! Dock gör inte bilden skorna riktig rättvisa tycker jag, men men! 
 
 

SUMMER OUTFITS

Här kommer lite sommar inspiration denna soliga söndagskväll! Jag kan ibland tycka att det är lite tråkigt mode just på sommaren eftersom jag älskar lager på lager och höst modet. Men med rätt plagg i min closet så kan jag inget annat än att älska det också! Denna sommaren satsar jag på mycket basic shorts och t-shirts, matchar det med mycket smycken och snygga väskor!
 
 

KREATIV SÖNDAG

Egen designade skor in making, har hållt på hela dagen och är snart klar! Visar er resultatet senare men här kommer en liten sneakpeak...
 

VARDAGSLYX

Testade att göra en egen latte här hemma idag, den blev super god!! Så nu sitter jag och läser bloggar, dricker latte och njuter av min lediga söndag! 
 
 

SNEAKPEAK

 
Såhär såg jag ut igår, Byxor - Dr Denmin, Skor - Primeboots, Cape - Zara, Tröja - American Vintage
 

OUTFIT

 
Shorts - Zara , Tröja - American Vintage, Halsband - Zara, Converse & Väska från Marc Jacobs

RSS 2.0