OH HOW I NEED THIS OUTFIT ASAP

 
Leopard booties and poloshirt - YES PLEASE
 
 
 
Hur snyggt är inte ett par leo boots tillsammans med en oversize polotröja? den perfekta combon om du frågar mig. Skall springa in på Gina Tricot och norpa denna underbara tröja snarast! För 199 kronor blir den din.

BLACK ON BLACK ON BLACK WITH A TWIST

 

LEO HEADPIECE

Så många gånger jag skrivit om denna mössan, så länge jag velat ha den och den har varit slut precis överallt! Helgen har jag spenderat i Kalmar hos min bästa stjärna och tror ni inte mössan finns på deras HM! Gissa om jag blev glad...




IT´S ALL ABOUT THE DETAILS

It´s all about the details!
 
It´s all about the details! by emeliebengtszon featuring t shirts
 

TUMBLR TIPS

 
Tips nr 1 är denna tjejen, Anna Delevinge. Jag kikar in på hennes tumblr varje dag har gjort det ett tag nu, hon har till och med en plats i min läslista! Superbra tumblr med mycket uppdatering och bra bilder. För att komma till hennes tumblr, tryck HÄR! 
 
 
Ellen heter tjejen som står för nästa tumblr tips. Snygg sida med fina och inspirerande bilder. Ett nytt tillskott i min läslista och jag har precis scrollat igenom hela hennes sida. japp så bra är den! Ni hittar den HÄR!
 
 
Även Felicias tumblr är ny för mig, riktigt bra och inspirerande den också. Älskar att hitta nya sidor att lägga till i min inspirations mapp, denna har en väldigt säker plats! In och kika med er, tryck HÄR! 
 
 
Hannah Melin tipsade även hon mig om sin tumblr page, bra och inspirerande som alla dem andra tjejernas! Fina bilder och bra uppdatering! Ni hittar Hannahs tumblr HÄR! 
 

LA/CALI SHOPPING TIPS?

Fick en kommentar om jag kunde göra ett inlägg om shopping tips i Cali, och självklart kan jag det! Hade ni tyckt det skulle vara roligt!? Det finns så många bra affärer, gator, malls som man inte får missa! Tänkte försöka inlägget ikväll, om vår wifi vill funka! Vet inte vad som hänt, skall försöka fixa det! Så Stay tuned



TIME IS MY KEY

Planerar, fixar och donar denna fredagsförmiddag! Har mycket jobb, en liten resa och lite annat kul inplanterat dem närmaste veckorna. Älskar att ha mycket att göra och skulle inte kunna leva utan min kalender. Har sagt säkert hundra gånger att jag inte behöver en men det slutar ALLTID med att jag köper en och den blir min bästa vän! 



LA TIPS - FAIRFAX FLEA MARKET

Ett tips om ni skall åka till LA är att besöka Fairfax Flea Market på Melrose. Den äger rum varje söndag och där hittar du verkligen allt mellan himmel och jord. Smycken, kläder, möbler, väskor, mat ja listan är lång. Här kan man verkligen göra riktiga fynd. 
 
 

BREAKY AND SOME MUSIC

Sitter och äter lite frukost, skall strax snöra på mig mina Nike Free Run och sticka ut på en PW. Det är super soligt idag så får passa på! Sedan får jag se lite vad som händer. Hoppas ni får en bra dag!
 
 

SOCIALA MEDIER

Något jag blir riktigt glad över och som kan göra hela min dag är fina, glada, mysiga sms. Lite konstigt måste jag ändå tycka att det är, att ett litet medelande kan göra hela min dag. Men jag kan inte få nog, älskar att smsa men hatar att prata i telefon. Att vakna upp till en mysigt " god morgon" sms eller ett " godnatt" kan ju vara småsaker i livet som betyder så mycket, iallafall för mig. Kan inte hjälpa att känna mig aningen töntig men fan va härligt det är, skicka nu iväg ett sms till någon som betyder lite extra för er och gör dem glada, bästa som finns.
 
 
♥ 

VAD TYCKER NI?

Kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha, vad tycker ni??
 
IN LOVE WITH VANS
 
IN LOVE WITH VANS by emeliebengtszon on Polyvore

BEAUTY REPORT

 
Beauty report!
 
Beauty report! by emeliebengtszon featuring Bare Escentuals

MORNING SUNSHINE

 
Smoothie, kaffe och en jäkla massa tumblr, älskar att börja dagen med inspiration ♥
 
Tänkte att jag kunde dela med mig av mina favorit tumblr senare ikväll, så om ni har en själv så kommentera här nedan så skall jag kolla in den! 

RSS 2.0