NYTT HEM

Blev en väldigt stor förändring helt plötsligt, håller på att flytta över bloggen till DENNA adressen istället. Har valt att börja på ny kula på plattformen forme.se. Designen är så snygg och bilderna gör sig så mycket bättre där. Så från och med NU, hittar ni mig på;
 
 http://emeliesmode.forme.se http://emeliesmode.forme.sehttp://emeliesmode.forme.se 

CHANGE?

 
Var iväg och fixade mina naglar nu på morgonen och nu sitter jag och njuter av världens längsta frukost och dricker kaffe i mängder. 
 
Är så sugen på att fixa till och fräsha upp designen här på bloggen lite, vill ha det ännu mer stilrent och allt i svart och vitt, det vill säga, lite som det är nu men bättre helt enkelt...
Om det är nån av er som är en fena på det här med design så hojta till! 

INSPIRATION 2.0

 
Mode inspiration 2.0 

BIB

 
Inspiration 2.0
 
Inspiration 2.0 by emeliebengtszon on Polyvore
 
Hur mycket färg jag än försöker med tycker jag ALLTID att jag passar bäst i svart, it just looks better in black! 

OUTFIT VIDEO

 

 
Här kommer en outfit video som Anna filmade åt mig!
Välj HD för bättre kvalitet! 

THE PERFECT ACCESSORY - HIPANEMA

The perfect accessory!
 
 
Spica upp din outfit med ett snyggt smycke, jag tycker dessa från Hipanema är helt otroliga och livar upp vilken outfit som helst! Håller ni med mig?
 

LEO HAT AND A SMILE

 
Fick en fråga vart min mössa är ifrån, den köpte jag på H&M för ynka 70 spänn! KAP

NEW IN - COSY FALL AND WINTER JACKET

 
New Jacket - how to match
 
 Jackan som ni ser i ramen på bilden är ganska så ny i garderoben. Annorlunda och perfekt för höst och vinter. Dock är den i mocka och päls så när vädret tillåter blir denna en favorit! 

CAN´T WAIT

Bara jag som längtar ihjäl mig efter att Isabel Marants kollelktion för H&M skall komma ut?! Bara några veckor kvar och det finns ett antal godbitar där som jag skall försöka få tag på! 

Isabel Marant for H&M
  
 


NO MORE NEEDS

 
Kaffe och tidningar på morgonen, världens kanske bästa kombo.

SUNDAY FUNDAY - WITH THE FAM

 
Söndagar har blivit något av en familjedag här hemma, började dagen med att spendera tid med mina morföräldrar och nu har vi precis söndagsfikat här hemma. I eftermiddag och kväll är det dags för lite egentid, fixa naglar, hår och luncher inför den kommande jobb veckan. Städa måste jag också, och hinna med att se Solsidan såklart. Bra dag!

THE PERFECT BOYFRIEND

 
Så fina, flytta mer än gärna in hos mig. The perfect boyfriend jeasen is hard to compete with, sorry skinny jeans. 
 
Få mer inspiration på min tumblr, HÄR! 

SIMPLE IS HARD WHEN ITS HARD...

 
Keep it simple
 
 
När fantasin är på noll och jag hatar exakt hela min garderob, är mitt tips att...
 
- Dra fram dina "snygg jeans", alla har vi ett par som har hängt med länge och som sitter och en smäck. Dra på dig dem och...
 
- Ta fram en vanlig, enkel t-shirt, tjocktröja, stickad eller vad du känner dig mest bekväm i. Lägg tilll...
 
- Ett snyggt halsband,en sjal, en väska eller ett par skor som ger lite färg eller bara gör att det händer något. Mitt säkra val är helt klart en sjal eller halsduk, älskar det. 
 
Eneklt är snyggt och stilrent, små detaljer gör mycket. MEN ett par svarta jeans är nog mitt bästa tips, mina favoriter kommer från Dr Denmin, dem sitter tight och är hur sköna som helst. TIPS TIPS TIPS 

ZOOM IN & BLACK N WHITE

 
Väska - Marc Jacobs // Jacka - Zara // Mobilskal - Marc Jacobs 
 
 

ATM FRIDAY NIGHT

 
Sitter och surfar runt på nätet bland alla mina favoritbloggar, det är en salig blandning vill jag lova. Kom hem vid 10 från jobbet och hann se det sista från idol samtidigt som jag åt en sallad som jag snabbt slängde ihop! Vårt Black Friday event var riktigt roligt och lyckat, kul med lite amerikanska traditioner! 
 
Nu, dags för fredagsmys & Gossip Girl! 

TJUVTITTA

Idag har vi ett Black Friday event på jobbet, 30% i hela butiken! Vi öppnar inte förrän klockan 15 så jag skall strax hoppa in i duschen och sedan åka mot jobbet.
Här har ni en liten sneak peak...
 
 
 

MAKEUP TUTORIAL

Jag är super dålig när det kommer till smink och kör alltid på mitt gamla vanliga. Men så hittade jag denna tjejen på Youtube och har på riktigt tittat igenom ALLA hennes klipp, hon ger tips, gör tutorials och visar även sina favoriter i monthly favorites! Check it out!
 

RSS 2.0